Translate

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Gluteeniton vaahtokarkki-mutakakku

Mollyn Candy Shop aukeaa...
Elämä on yhtä jännittävää, kuin vierailu candy shopissa. Se on täynnä yllätyksiä. Se tarjoaa sinulle erilaisia vaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi juuri sen hetken fiiliksen pohjalta.
Rakastan iloisia asioita ja vältän turhaa negatiivisuutta. Maailmassa on aivan liikaa ikäviä asioita ja epäoikeudenmukaisuutta. Siksipä tämä Candy Shop-blogi elää elämäänsä vaaleanpunaisen kuplan sisällä ja on helppoa luettavaa ja katseltavaa. Voit siis heittää aivot narikkaan sen suuremmista huolista murehtimatta.

Tänään olen menossa tapaamaan entisiä naapureita 6-vuoden takaa. Heidän iloksi leivoin suussasulavan marshmallow mudcaken. Kakku sopii myös keliaakikoille. Olen itse keliaakikko, joten näillä sivuilla julkaistut reseptini ovat kaikki gluteenittomia. Ei muuta kuin suut makiaksi!

Resepti kuvassa olevalle Mollyn gluteenittomalle vaahtokarkki-mutakakulle on tässä:

-Eli 200g margariinia sulatetaan kattilassa.
- Sinne sekaan pilkotaan 170g suklaata..ei saa keittää.
- Lisää seokseen 3 dl sokeria ja sen jälkeen 5 munaa yksitellen aina vatkaten välissä.
- Lopuksi 2 rkl gluteenitonta vehnätärkkelysjauhoa sekoitetaan massaan.
- Itse olen käyttänyt gluteenitonta korppujauhoa ja juoksevaa flooraa irtokakkupohjavuoan vuoraukseen.
- uunissa n. 25 min about 200 astetta, niin että kakku on vielä hieman hyllyvää keskeltä.
(Anna kakun olla about ekat 15 minsaa sellaisenaan.
Ota pois hetkeksi ja painele pintaan niitä vaahtiksia pilkottuna.. laita takasin uuniin vielä 10 minsaa... )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti