Translate

keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Gluteeniton kinuskikakku

Iltaa!..täällä on nyt juhlittu 1-vuotiasta jo moneen otteeseen ja tänäänkin oli aikas hulabaloo käynnissä, kun tupaan kutsuttiin itsemme lisäksi 8 aikuista ja saman verran pieniä ihmisiä. Voitte vaan kuvitella, että ääntä ja vauhtia piisas. No mutta päivänsankari nukkuu nyt onnellista untaan ja toivottavasti aamuun asti:)


Tämän päivän porukalle leivoin kinuskikakun. Tällä kinuskin ohjeella olen tehnyt kinuskia jo vuodesta -90. Ja aina se on onnistunut hyvin. Kakun täytteenä oli mansikkahilloa, kermavaahtoa sekä punaherukoita vastapainona makealle kinuskille. Tässäkin täytekakussa käytin www.kinuskikissa.fi 
sivulta pongaamaani "sienikakkupohjaa", johon vaihdoin gluteenittomat jauhot tavallisten tilalle.





Kinuskin ohje:
2dl kermaa
2dl sokeria
4 rkl siirappia
2 rkl margariinia tai voita


Keittele miedolla lämmöllä kermaa ja sokeria noin 20 minuuttia. Lopuksi lisää siirappi ja voi.
(voit varmistaa, ettei kinuskista ole tullut liian kovaa, tiputtamalla sitä pisara kylmään veteen ---> Jos se ei jähmety siellä liikaa, niin olet onnistunut)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti