Translate

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Mangoinen uunijuustokakku (gluteeniton)



Pohja:
100g voita tai margariinia
1dl sokeria
3 dl gluteenittomia vehnätärkkelysjauhoja
1 muna

Korppujauhota kakkuvuoka gluteenittomilla korppujauhoilla. Sekoita sokeri, jauhot ja muna pehmeän voin kanssa taikinaksi, jonka painelet kakkuvuoan pohjalle ja osittain reunoille (noin puoleen väliin).

Täyte:
400g mangotuorejuustoa
100g maustamatonta tuorejuustoa
3 munaa
1dl sokeria
2tl vaniliasokeria
0,5 dl kermaa

Vatkaa kaikki ainekset sekaisin kulhossa ja kaada taikina kakkuvuokaan. 
Paistetaan 175 astetta n. 50 min.

Tarjoiluehdotus: tarjoillaan tuoreiden marjojen tai esim. soseutettujen pakastemarjojen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti