Translate

keskiviikko 18. helmikuuta 2015

4-jauhon suklaamuffinit (gluteeniton)




100 g margariinia
2,5 dl sokeria
2 kananmunaa
1 dl maitoa
1 dl vehnätärkkelysjauhoa
1 dl riisijauhoa
1 dl mantelijauhoa
1 dl perunajauhoa
1 dl kaakaojauhetta
2 tl vanilliinisokeria
2 tl leivinjauhetta
120 g rouhittua gluteenitonta suklaata 
ripaus suolaa 

1. Vatkaa pehmeä voi ja sokeri hyvin keskenään.
2. Lisää kananmunat hyvin sekoittaen.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan vuorotellen maidon kanssa.
4. Sekoita suklaarouhe taikinaan.
5. Jaa taikina muffinssivuokiin.
6. Paista 200 asteessa  n. 15 min.



Kuorrutus:
150g pehmeää voita
6 dl tomusokeria
2rkl kaakaojauhetta
1-2rkl kahvia

7. Sekoita kaakao ja tomusokeri keskenään.
8. Sekoita kuivat aineet pehmeän voin kanssa, niin että saat niistä tasaisen massan. Lisää kahvi, jotta seos notkistuu hieman. 
9. Pursota massa kauniisti kuppikakkujen päälle.

Tarjoillaan kahvin kanssa loistavassa ja hauskassa seurassa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti