Green Gaten Dora Rose |
Myntte kulhot somat |
The gluteeniton Äijäpiiras |
Äijäpiiraan resepti meni kutakuinkin näin:
POHJA:
100g pehmeetä rasvaa
2 dl vehnätärkkelysjauhoa
1dl mantelijauhoja
1 dl maissijauhoja
1 dl juustoraastetta
tilkka vettä
(Jauhot ja juustoraaste sekoitetaan pehmeään voihin ja lopuksi lisätään vesi)
Painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle.
Paista pohjaa sellaisenaan n. 5-10 min 200 astetta ja ota uunista hetkeksi pois.
Sitten lisätään täytteeksi:
-pohjalle 1 dl tomaattikastiketta (tomaatti-basilika)
-0,5-1 dl siipikastiketta
-pepperonimakkaraa silleen ihan relusti äijämäiseen tyyliin.
-halloumijuuston siivuja
-2 dl juustoraastetta
päälle:
-2 munaa ja 1 dl kermaa vispattuna keskenään
lisää muna-kermaseokseen:
-chiliä
-suolaa
-mustapippuria
Kaada seos piirakkapohjan päälle. Paistetaan n. 20-30 min 200 asteessa.
Nam, miten herkulliselta näyttää!
VastaaPoistaKivaa keskiviikkoa sulle :D
kiitos samoin Micu :)
Poista