Translate

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Gluteeniton sitruunainen omenapiirakka

Sitruunainen tuorejuusto tekee mukavan kirpsakan säväyksen muuten makealle omenapiirakalle
 
 
Resepti:
150g margariinia
2 dl sokeria
1 muna
2,5 dl Pirkan gluteenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta

päälle:
1 prk sitruuna tuorejuustoa
2 munaa
1/2 dl sokeria
1tl vaniliinisokeria 
8 pientä omenaa lohkoina (kanelilla maustettuna)


Sekoita pehmeä margariini ja sokeri keskenään. Lisää  sekoittamalla sokeri ja muna sekä lopuksi jauho-leivinjauheseos. Painele taikina voideltuun sekä korppujauhotettuun piirakkavuokaan. Lisää päälle kaneliset omenalohkot sekä tuorejuusto-munaseos. Paistetaan 200 asteessa n. 20 min.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti