Translate
torstai 1. marraskuuta 2012
Gluteeniton ja maidoton tiikerikakku
Ainekset:
gluteenittomia korppujauhoja (kakkuvuoan jauhottamiseen)
4 munaa
2,5 dl sokeria
150g kasvisrasva margariinia
4 dl gluteenittomia vehnätärkkelysjauhoja
2tl leivinjauhetta
1rkl vaniliasokeria
1dl soijajugurttia (maustamatonta)
2rkl kaakaojauhetta
1/2 levyä maidotonta suklaata (n. 70g)
-voitele ja jauhota rengasvuoka gluteenittomilla korppujauhoilla
-sulata margariini mikrossa
-sekoita jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään
-vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi
-lisää jauhot, jäähtynyt margariini ja soijajugurtti
-ota erilleen noin kolmannes taikinasta ja lisää siihen kaakaojauhe ja rouhittu taloussuklaa
-kaada vuoan pohjalle puolet vaaleasta taikinasta, sitten tumma taikina ja lopuksi loppu vaalea taikina
-paista kakkua uunin alatasolla 175 asteessa n. 45 minuuttia
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti