Translate

torstai 1. marraskuuta 2012

Gluteeniton ja maidoton tiikerikakku


Ainekset:
gluteenittomia korppujauhoja (kakkuvuoan jauhottamiseen)
4 munaa
2,5 dl sokeria
150g kasvisrasva margariinia
4 dl gluteenittomia vehnätärkkelysjauhoja
2tl leivinjauhetta
1rkl vaniliasokeria
1dl soijajugurttia (maustamatonta)
2rkl kaakaojauhetta
 1/2 levyä maidotonta suklaata (n. 70g)

-voitele ja jauhota rengasvuoka gluteenittomilla korppujauhoilla
-sulata margariini mikrossa
-sekoita jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään
-vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi
-lisää jauhot, jäähtynyt margariini ja soijajugurtti
-ota erilleen noin kolmannes taikinasta ja lisää siihen kaakaojauhe ja rouhittu taloussuklaa
-kaada vuoan pohjalle puolet vaaleasta taikinasta, sitten tumma taikina ja lopuksi loppu vaalea taikina
-paista kakkua uunin alatasolla 175 asteessa n. 45 minuuttia



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti