Translate
sunnuntai 4. marraskuuta 2012
Mangoinen uunijuustokakku (gluteeniton)
Pohja:
100g voita tai margariinia
1dl sokeria
3 dl gluteenittomia vehnätärkkelysjauhoja
1 muna
Korppujauhota kakkuvuoka gluteenittomilla korppujauhoilla. Sekoita sokeri, jauhot ja muna pehmeän voin kanssa taikinaksi, jonka painelet kakkuvuoan pohjalle ja osittain reunoille (noin puoleen väliin).
Täyte:
400g mangotuorejuustoa
100g maustamatonta tuorejuustoa
3 munaa
1dl sokeria
2tl vaniliasokeria
0,5 dl kermaa
Vatkaa kaikki ainekset sekaisin kulhossa ja kaada taikina kakkuvuokaan.
Paistetaan 175 astetta n. 50 min.
Tarjoiluehdotus: tarjoillaan tuoreiden marjojen tai esim. soseutettujen pakastemarjojen kera.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti